Vårt arbetssätt

Array

Steg 1 - Inspektion

Efter en första kontakt erbjuder vi alltid att komma på ett kostnadsfritt besök på er fastighet för att inspektera ert/era tak. Det är viktigt för oss att ni får en övergripande bild av hur vi arbetar och känner en trygghet i att låta oss ta hand om ert tak. Väl på plats ser vi över skicket på ert tak och tittar på lämpliga åtgärder.

Array

Steg 2 - Offert

Efter vårt besök/inspektion, får ni ett fast pris enligt offert på det arbete som behöver göras. När ni känner er trygga och offerten accepteras, så får ni en orderbekräftelse på arbetet som skall utföras. Tillsammans med den orderbekräftelsen får ni även detaljer kring uppstart, slutförande och övrig nödvändig information kring projektet.

Array

Steg 3 - Utförande

Vårt arbete startar nu igång genom att våra erfarna takläggare kommer ut till er fastighet, för att sätta igång med ert tak. Eventuellt kan en del av materialet samt container för bortforsling levererats till er innan byggstart.

Array

Steg 4 - Besiktning

När arbetet har färdigställts kommer en arbetsledare ut till projektet, för att genomföra en slutbesiktning av ert nya tak. Vi går då noggrant igenom hela taket och ser till att allt genomförts på ett korrekt sätt. Önskar ni ha en oberoende besiktningsman går det självklart bra, men det bestäms i samråd med K3Tak i god tid före projektets slutförande. När arbetet har godkänts, sker slutfakturering av arbetet.

Se våra projekt här

Referenser

Boka en kostnadsfri besiktning!

Webbyrå: Brandson AB i Stockholm