Tegeltak Stockholm

Vi på K3Tak erbjuder reparationer, omläggningar och konstruktioner av tegeltak åt företag, bostads- och hyresrättsföreningar i Stockholm med omnejd. Med lång erfarenhet, konkurrenskraftiga priser och flexibla lösningar som vi anpassar efter dig som kund, garanterar vi er höga resultat som håller i längden.

Varför välja tegeltak i Stockholm?

Takpannor och tegeltak är de vanligaste typen av tak i Sverige och för många är det ett självklart val när det är dags för nytt tak. Utöver takpannornas estetiska fördelar är takformen även robust och tålig vilket passar perfekt för vårt nordiska klimat.
Tegelpannor kan på avstånd vara snarlika betongpannor som är en annan vanlig typ av pannor. Till skillnad från betongpannor är tegelpannor dock betydligt lättare i materialet vilket medför att de lämpar sig bättre till fler typer av byggnader än betongpannor som är grövre och tyngre i utformningen, vilket kräver noggrannare beräkningar på fastighetens och takets vikt innan takläggningen kan påbörjas.

Vår målsättning vid anläggning av tegeltak i Stockholm

Du som kund hos oss står alltid i centrum för vår verksamhet och vi försöker alltid erbjuda alla våra kunder så flexibla och anpassningsbara lösningar som möjligt. Vår filosofi är att genom att erbjuda ett professionellt utfört och välplanerat arbete till konkurrenskraftiga priser. Därigenom garanterar vi dig som kund en trygg upplevelse när du väljer att anlita oss på K3Tak för att anlägga ditt nya tak.

Anlägga tegeltak Stockholm – Stor vikt vid förarbetet

Då tegelpannor är uppbyggda av ett i grunden poröst material är det av absolut högsta vikt att förarbetet är grundligt gjort och väl utfört för att på så vis kunna garantera sig om att fukt och annat inte tar sig in i taket.
Om taket läggs efter konstens alla regler kan det hålla upp emot 40 år och med ett naturligt vackert slitage är tegeltaket enligt många oslagbart ur en rent estetisk aspekt.

Kostnadsfritt besök där vi inspekterar tegeltak i Stockholm

Kontakta oss på K3Tak redan idag så kommer vi på ett kostnadsfritt besök hos er där vi inspekterar ert tak och och hjälper er planera ert takbyte. Vi återkommer sedan omgående med en offert för att därefter kunna påbörja arbetet så snabbt som möjligt så ni kan få ert nya tak på plats inom en rimlig tid.

Letar du efter tegeltak i Stockholm? Kontakta oss på K3Tak redan idag

Ta kontakt med oss redan idag så hjälper vi er med att reparera, justera eller lägga om ert tak. Vi är din expert på tegeltak i Storstockholm och erbjuder våra kunder flexibla lösningar som håller i längden och klarar av det nordiska klimatet.

Se våra projekt här

Referenser

Boka en kostnadsfri besiktning!

Webbyrå: Brandson AB i Stockholm