Plåttak Stockholm

Vi på K3Tak erbjuder reparationer, omläggningar och konstruktioner av plåttak åt företag, bostads- och hyresrättsföreningar i Stockholm med omnejd. Med lång erfarenhet, konkurrenskraftiga priser och flexibla lösningar som vi anpassar efter dig som kund, garanterar vi er höga resultat som håller i längden.

Varför plåttak i Stockholm?

Plåttak är inte bara funktionella och lättmonterade, de är också otroligt lättskötta och har lång livstid i förhållande till andra typer av tak. Plåttaket håller tätt i alla väder och du kan känna dig trygg med ett tak från oss. Alla våra tak är tillverkade av oss själva i vårt plåtslageri.
Att lägga plåttak idag innebär att du får ett robust tak konstruerat i fler skikt kring en robust kärna av antingen stål eller aluminium och alla dessa går att få i olika tjocklekar. En annan fördel med plåttak är att de kan läggas på tak med plan lutning, och det finns idag även tak som läggs på byggnader utan någon lutning på taket över huvudtaget.
Eftersom plåttaket även är mycket halare till ytan än andra taktyper innebär det även att du under vintersäsongen slipper gå upp och skotta taket då snötäcket ofta självmant halkar ner från taket.

Plåttak Stockholm – Vår målsättning vid anläggning

Vår målsättning är att kunna erbjuda våra kunder konkurrenskraftiga priser på ett professionellt och gediget utfört arbete. Därigenom kan vi också garantera våra kunder en trevlig upplevelse. Alla föreningar ser olika ut och detsamma gäller för de behov som finns. Vi ser det därför som extremt viktigt att kunna erbjuda våra kunder så flexibla och anpassningsbara lösningar som möjligt. Ni ska känna dig trygg med oss och därför ser vi också alltid till att arbetsprocesser utformade innan vi sätter igång för att skapa trygghet för er när ni anlitar oss för att anlägga ert nya tak.

Vi inspekterar plåttak i Stockholm kostnadsfritt

Kontakta oss idag så bokar vi in och genomför ett kostnadsfritt besök där vi kommer och inspekterar era tak. Efter besöket får ni en offert på vad arbetet kommer att kosta varefter vi börjar skissa på en projektplan för att så omgående som möjligt kunna påbörja arbetet med ert nya tak.

Privatperson?

Privatperson på jakt efter högkvalitativa plåttak? Ingen fara! Villatakexperten som är vårt dotterbolag är experter på allt som har med tak på privata bostäder att göra. Med samma gedigna yrkesvana som vi har ser de till att ditt tak blir perfekt och håller med åren.

Letar du efter plåttak i Stockholm? Kontakta oss redan idag

Är er förening i behov av renovering, omläggning eller kanske ett helt nytt tak? Kontakta då oss på K3Tak redan idag så hjälper vi er med ert nya tak. Vi utför professionella reparationer och utbyten av plåttak i hela Stockholmsregionen till konkurrenskraftiga priser och långvariga resultat.

Se våra projekt här

Referenser

Boka en kostnadsfri besiktning!

Webbyrå: Brandson AB i Stockholm