Papptak Stockholm

Vi på K3Tak är din expert på papptak i Stockholm. Med hög servicenivå, goda yrkeskunskaper och gedigen kompetens utför vi renoveringar, omläggningar och restaureringar av papptak i hela Storstockholm med omnejd. Vi strävar alltid efter att kunna erbjuda så flexibla lösningar som möjligt åt våra kunder och genom konkurrenskraftiga priser och ett väl utfört arbete uppnår vi hög kundnöjdhet. Vi riktar oss främst mot företag samt hyres- och bostadsrättsföreningar.

Varför papptak i Stockholm?

Papptak har många fördelar gentemot andra typer av tak såsom tegel och plåt. Pappen är till att börja med relativt enkel att montera om man vet vad man håller på med och med fördel även kostnadseffektiv till skillnad från andra taktyper. Ett korrekt monterat papptak kan nå en livslängd på upp till hela 30 år. Papptakets ringa vikt gör att det med fördel kan användas på tak med lägre bärkraft och därmed är det ur en aspekt även ett säkrare alternativ till många av sina konkurrenter.

Vår målsättning vid anläggning av papptak i Stockholm

Vår målsättning är att ha de nöjdaste kunderna inom branschen. Detta uppnår vi genom att erbjuda flexibla lösningar och ett väl utfört arbete till varje unik kund. Vi arbetar efter filosofin att erbjuda ett professionellt utfört och välplanerat arbete till konkurrenskraftiga priser. Därigenom garanterar vi dig som kund en trygg upplevelse när du väljer att anlita oss på K3Tak för att anlägga ditt nya tak.

Papptak Stockholm – Våra metoder och tillvägagångssätt

Initialt erbjuder vi alltid att komma och genomföra ett kostnadsfritt besök hos er där vi ser över er fastighet eller era fastigheter. Då får vi en chans att se över vad som behövs göras och kan på så sätt enklare sätta ett fast pris på vad kostnaden för jobbet kommer att uppgå till.

Nästa steg i processen är att vi skickar en offert till dig med totalkostnaden för uppdraget varpå vi efter godkännande påbörjar planeringen av bygget tillsammans med er som kund. Efter att planeringen är godkänd av er påbörjar vi således arbetet med att lägga, restaurera eller lägga om ert papptak. Efter utfört arbete kommer vi självklart tillbaka för en slutgiltig inspektion och bedömning av vårt eget arbete för att se att allt står rätt till och att allt med det nya taket är som det ska.

Letar du efter papptak i Stockholm? Kontakta oss på K3Tak redan idag

Är ni i behov av takrenovering, reparation eller kanske ett helt nytt tak. Kontakta då oss på K3Tak redan idag så hjälper vi er. Vi erbjuder ett väl utfört arbete till konkurrenskraftiga priser.

Se våra projekt här

Referenser

Boka en kostnadsfri besiktning!

Webbyrå: Brandson AB i Stockholm