Energitak Stockholm

Är din bostadsrättsförening eller dina fastigheter ute efter ett miljövänligt alternativ när ni skall lägga ett nytt tak? Då kan vi på K3 Tak stolt presentera våra Energitak, en takpannas design men med solceller integrerade i den. På så sätt behöver ni inte oroa er för ert taks utseende, samtidigt som ni får ett miljövänligt alternativ. Som kan göra er bf eller fastighet, helt eller delvis självförsörjande!

Varför använda sig av energitak på er fastighet?

Taket ser ut som ett helt vanligt tak, själva solcellen är helt integrerad i en lertegelpanna. Vilket gör att du slipper placera en hel solcellsanläggning ovanpå ditt tak. Som inte alltid är estetiskt tilltalande eller en smidig process för den delen.

Energitaket går dessutom att få i två olika färger för att passa er fastighet bäst, den finns i både rött & i svart. Taket fungerar på alla typer av tak och är flexibla att installera, oavsett om det är en villa, höghus eller offentlig byggnad. Tegelpannan ser ut som ett vanligt tak, vilket betyder att du inte behöver välja mellan hållbarhet eller design.

 

 

 

 

 

 

 

 

Miljömässig och ekonomisk fördel med Energitak

Genom att använda er av energitak har ni som Brf eller fastighetsägare möjlighet att göra er fastighet självförsörjande. Den miljömässiga fördelen som du får via energitak är enormt viktig såklart i ert sätt att framstå som Brf eller fastighetsägare. Men många gånger landar det i slutändan ändå på den ekonomiska aspekten när det kommer till den här typen av investeringar. Idén med föreningar är att dra nytta av att medlemmarna gör saker tillsammans och utnyttjar resurser på bästa sätt. Energitak kan vara ett bra exempel på det som gynnar både föreningen och medlemmarna.

Kostnadsfri offert

Välkommen att kontakta oss på K3 Tak om du är intresserad av att skapa en miljömässig fördel för er bostadsrättsförening eller fastighet. Vi erbjuder alltid att komma på ett kostnadsfritt besök och inspektera ditt tak. Efter besöket ser vi till att du får offert för arbetet som skall utföras, vartefter vi kan presentera en tidsplan, från utförande till slutbesiktning. Självklart har du sedan 15 års tätskiktsgaranti på arbetet.

Är du privatperson och intresserad av energitak för din villa eller sommarhus, kontakta gärna vårt dotterbolag Villatakexperten.

Se våra projekt här

Referenser

Boka en kostnadsfri besiktning!

Webbyrå: Brandson AB i Stockholm