Takomläggningar Stockholm

Vi på K3Tak är experter på takrenoveringar och takomläggningar och utför takomläggningar i stor-Stockholm med omnejd. För oss på K3Tak är det viktigt att du som kund känner dig nöjd med valet av oss som din takleverantör. Vi arbetar med många olika tak, såsom plåt-, papp- och tegeltak och våra primära kunder är bostadsrättsföreningar och fastighetsbolag. Så om du äger fastigheter genom bostadsrättsföreningar eller fastighetsbolag och behöver hjälp med en takomläggning i Uppsala eller Stockholmstrakten, så har du hittat rätt. Är du däremot en privatperson, så kan du alltid vända dig till vårt dotterbolag Villataksexperten.se. De inriktar sig främst mot privatpersoner och lägger om, målar och reparerar tak av olika slag på villor och småhus. Även de utför sin verksamhet i Uppsala och Stockholmsregionen.

Vi utför takomläggningar på alla typer av tak i Stockholm

Tegel – Takpannor och tegeltak är bland den vanligaste typen av tak i Sverige. Vi utför reparation av enstaka pannor men även totalrenovering och omläggning av hela taket med utbyte av samtliga pannor.
Papp – Papptak är en kostnadseffektiv taklösning som också är väldigt hållbart och tåligt om takläggningen utförs korrekt. När det kommer till papptak är det viktigt att de håller tätt och att pappen är ordentligt ditsatt. Vi utför underhållsarbete och omläggning av papptak i hela Stockholmsregionen.
Plåt – Plåttak är inte bara funktionella och lättmonterade, de är också otroligt lättskötta och har lång livstid i förhållande till andra typer av tak. Plåttaket håller tätt i alla väder och du kan känna dig trygg med ett tak från oss. Alla våra tak är tillverkade av oss själva i vårt plåtslageri vilket innebär att vi har väldigt lätt för att tillverka eventuella reservdelar till de flesta plåttak, reparation av komplext uppbyggda tak är med andra ord inget svårt för oss.

Takomläggningar Stockholm – Vårt arbetssätt

Vi arbetar alltid med ett tydligt kundfokus i åtanke och för oss är det av högsta vikt att du som kund hos oss är nöjd med det utförda arbetet och känner dig trygg i valet av oss som din takreparatör. Vi erbjuder alltid att genomföra ett kostnadsfritt besök till er bostads- eller hyresrättsförening för att hjälpa till med att utvärdera och avgöra vilken typ av åtgärder just era tak behöver.
Nästa steg för oss är att återkoppla till er med en offert på det totala priset för arbetet. Offerteringen underlättas även av det underlaget vi får in från besöket då vi enklare kan bilda oss en uppfattning av hur stort jobbet faktiskt är, vilka resurser som kan tänkas krävas och vilken tidsram som är rimlig för arbetet.
Sedan är det dags att gå till arbete och efter varje utfört arbete är vi måna om att göra minst ett uppföljningsbesök för att kunna säkerställa att allt ser bra ut innan vi helt lämnar jobbet.

Vill du ha hjälp med takomläggning i Stockholm? Kontakta oss redan idag

Kontakta oss på K3Tak redan idag så hjälper vi er hyres- eller bostadsrättsförening med att lägga om ert tak. Oavsett vad för typ av tak det gäller så kan ni alltid räkna med oss.

Takomläggningar Stockholm
Kontakta oss här så hör vi av oss

Se våra projekt här

Referenser

Boka en kostnadsfri besiktning!

Webbyrå: Brandson AB i Stockholm