Takmålning Stockholm

Vi på K3Tak är din takmålare i Stockholm med omnejd. Vi har gedigen erfarenhet av takmålning och genom att kunna erbjuda våra kunder flexibla lösningar till konkurrenskraftiga priser, så kan vi garantera en nöjd kund och ett väl utfört arbete.

Vi kan takmålning i Stockholm

Om din bostads- eller hyresrättsförening i Stockholm med omnejd är i behov av takmålning, kontakta då oss på K3Tak redan idag. Vi är experter på takmålning och kan målningsarbete av de flesta taktyper. Att regelbundet måla om taket görs såklart till viss del av estetiska orsaker men det fyller även en väldigt viktig praktisk funktion. Färgen hjälper nämligen till att stärka takets ytskikt och därmed kan du på sikt alltså spara pengar på eventuella reparationer genom att regelbundet måla om taket.

Våra metoder vid takmålning

Vi på K3Tak utgår alltid från dig som kund och med ditt bästa i åtanke. Varje gång vi tar på oss ett nytt uppdrag försöker vi alltid att utgå ifrån er bostads- eller hyresrättsförenings unika behov. Därför erbjuder vi alltid att initialt genomföra ett kostnadsfritt besök hos er där vi ser över er fastighet/fastigheter för att på så sätt kunna bilda oss en bättre bild av situationen och vilka metoder och åtgärder som lämpar sig bäst i just det unika fallet.
Nästa steg i processen är att vi återkopplar till er med en offert och ett totalpris för hela arbetet inklusive materialkostnader och antal timmar. Efter det att du som kund godkänt offerten påbörjar vi således arbetet med att sätta upp en arbetsplan som passar samtliga parter, för att sedan påbörja målningen av ert tak. Takmålning som det borde vara helt enkelt – smidigt och till rätt pris!

Takmålning Stockholm – Vi kan alla typer av tak

Vi på K3Tak arbetar med de flesta typer av tak, bland annat kan vi:
Takpannor – Takpannor till taket är ett av de vanligaste alternativen på tak i Sverige, eftersom de skyddar väldigt bra mot vårt nordiska väder. Vi arbetar med takpannor av både tegel och betong.
Papptak – Att lägga papptak är ett mycket kostnadseffektivt material som håller flera år framöver. Ser du till att underhålla taket ett par gånger om året, så kan det komma att hålla i upp till 30 år.
Plåttak – Plåttak är ett relativt underhållsfritt och lätt material att använda sig av på ditt tak. Det är gjort för att hålla tätt i alla väder.

Vill du ha hjälp med takmålning i Stockholm? Kontakta oss på K3Tak redan idag

Kontakta oss på K3Tak redan idag så hjälper vi er med målning av ert tak. Vi är din expert på takmålning i Stockholmsregionen och erbjuder alltid flexibla lösningar och ett professionellt utfört arbete till konkurrenskraftiga priser.

Takmålning Stockholm
Kontakta oss här så hör vi av oss

Se våra projekt här

Referenser

Boka en kostnadsfri besiktning!

Webbyrå: Brandson AB i Stockholm