Takmålning Uppsala

Vi på K3Tak är en takfirma som arbetar med takläggning och takrenovering med plåt-, papp- och tegeltak. Vi utför allt från takläggning till takmålning i Uppsala och Stockholmsregionen. Äger du ett fastighetsbolag eller en bostadsrättsförening som behöver hjälp med taket på någon av dina fastigheter – då är det oss du ska vända dig till.

Varför takmålning i Uppsala?

Oavsett om din bostadsrättsförening eller ditt fastighetsbolag vill ha hjälp med takmålning i Uppsala eller i Stockholm är det en uppgift som kan komma att förlänga livslängden på din fastighet. Detta oberoende om taket är klätt med betong eller plåt. Alla typer av tak utsätts för slitage och detta kan komma att bidra till att alger och mossa får fäste på taket. Om vi då kommer och hjälper till med takmålning så stärker vi ytskiktet och stoppar nedbrytningen. Att på ett kostnadseffektivt sätt förlänga livslängden på taket med många år är det som takmålning kan hjälpa till med. Utan blir då vatten- och smutsavvisande och får en vacker lyster!

Hur går takmålning i Uppsala till?

För att kunna utföra en tjänst som takmålning krävs först och främst att plåten på taket är rent samt att all gammal lös färg är bortskrapad. För att färgen ska fästa bättre så förbereds pannorna genom att grundas. Taket grundas med en primer som även fungerar som rostskydd innan taket stryks på med färg.

Takmålning Uppsala – På olika typer av tak

När vi hjälper er med era olika tak, så har vi erfarenhet av många olika typer av tak. Vi ser till att hjälpa er, vare sig ni har ett tak av takpannor, papptak eller plåttak. Kanske vill ni lägga ett helt nytt tak? Välj då någon av våra taktyper:
Takpannor – Takpannor till taket är ett av de vanligaste alternativen på tak i Sverige, eftersom de skyddar väldigt bra mot vårt nordiska väder. Vi arbetar med takpannor av både tegel och betong.
Papptak – Att lägga papptak är ett mycket kostnadseffektivt material som håller flera år framöver. Ser du till att underhålla taket ett par gånger om året, så kan det komma att hålla i upp till 30 år.
Plåttak – Plåttak är ett relativt underhållsfritt och lätt material att använda sig av på ditt tak. Det är gjort för att hålla tätt i alla väder.

Är ni i behov av takmålning i Uppsala? Kontakta oss idag

Om du och ditt fastighetsbolag eller bostadsrättsförening är i behov av takmålning i Uppsala eller i Stockholmsregionen, så är ni välkomna att kontakta oss via vårt offertformulär eller kontaktformulär här på hemsidan. Vi kommer gärna och hjälper dig med era tak, så era fastigheter ökar i värde.

Takmålning Uppsala
Kontakta oss här så hör vi av oss

Se våra projekt här

Referenser

Boka en kostnadsfri besiktning!

Webbyrå: Brandson AB i Stockholm