Om oss

K3 Tak är ett takläggarföretag som ingår i K3 Gruppen AB, vi har lång erfarenhet inom takläggning, plåtslageri, takmålning samt alla typer av takarbeten. Vi har vår bas i Stockholm och Uppsala och arbetar främst gentemot företag, bostadsrättsföreningar och byggherrar. Genom vårt dotterbolag Villatakexperten, erbjuder vi också en gedigen expertis när det kommer till villor och fritidshus.

Samtliga medarbetare på K3 har gedigen erfarenhet inom branschen och företaget leds av personer med en lång erfarenhet inom takläggning. Tack vare en bred erfarenhet från större byggen till mindre kan våra takläggare erbjuda högsta kvalité, garanti och utlova säkerhet när det kommer till att renovera, restaurera eller byta ut ditt tak.

Att erbjuda garanti på vårt arbete, erbjuda högsta möjliga service, samt trygga er som kund att vi vet vad vi gör är vårt främsta fokus. Från första samtal med våra projektledare till slutbesiktning av ert tak är det extremt viktigt för oss att ni som kund känner er trygga med vår kompetens och att vi levererar en säker tjänst med lång hållbarhet för er fastighet.

Vi vet att en helrenovering av er fastighets tak, kan vara den enskilt största investering som genomförs på er fastighet. Därför ser vi det som extremt viktigt att kunna erbjuda flexibla lösningar, punktlighet och tak av högsta kvalitet. En tydlig arbetsprocess finns utformad, med avslutande kontroll och garanti, detta för att skapa trygghet för er när ni anlitar oss.

Kontakta gärna oss idag för att få veta mer om hur vi kan hjälpa er med ert nya tak!

Se våra projekt här

Referenser

Boka en kostnadsfri besiktning!

Webbyrå: Brandson AB i Stockholm